Kursus - 2 strikkeworkshops for øvede strikkere

v. Pernille Cordes, Englegarn Lørdag d. 30. nov. kl. 11.00 – 17.00 240 kr. pr. workshop Rabat: 2 strikkeworkshps 460 kr., 3 - 660 kr., 4 – 850 kr. Lillebæltskolen, Middelfart

Fine detaljer i strik:

Lær nye teknikker, som giver din strik professionelle detaljer. Formgiv skuldersømmene med vendepinde og sy dem derefter sammen, så du får en usynlig overgang og ingen søm. Strik fuldt fashionerede indtagninger i ærmegab og halsåbninger.

Flotte japanske strikkemønstre efter diagram:

Japanske strikkemønstre er meget fascinerende. De originale designs og de mange variationer af et utal af klassiske strikkemønstre er en drøm for enhver erfaren strikker. 

Mønstrene baserer sig på finurlige diagrammer - som til tider er temmelig komplekse - de indeholder helt særlige strikkesymboler, som er nye for de fleste strikkere.

Pernille lærer dig at forstå diagrammerne, og du lærer at strikke nogle af de særlige strikkesymboler.  Herefter vælger du selv et mønster, som du ønsker at strikke.  Fælles for alle mønstrene er, at de er meget smukke. Der er valgt forskellige sværhedsgrader, så du kan udfordre dig selv på dit niveau. 

 

 

KONTAKT


Vestfyns Husflid
Kilden 8
5500 Middelfart

Telefon: 28844064

Mail: vestfynshusflid@gmail.com

Medlem af Fora